Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenstraat 1, Oudewater52.022175704.87224760Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In een prachtig historisch rijksmonument gelegen in het warme stadje Oudewater, bevindt zich ‘Brasserie Joia’. Dé vermaarde ‘culinaire brasserie’ van het Groene Hart. Een grote voorliefde voor al het moois wat Italië te bieden heeft is duidelijk op te maken uit zowel de menukaart als de wijnkaart.

Maar Brasserie Joia is meer… Brasserie Joia is lunchen, high-tea, vergaderen, lekker borrelen, grote partijen en zakelijke bijeenkomsten. Over al deze mogelijkheden willen we u op onze website graag informeren.

Joia betekent in het Latijns ‘vrolijk’. Natuurlijk ook bekend in het Engels als ‘joy’ en in het Frans als ‘Joie’. Kortom een universeel synoniem voor plezier in de mooie dingen van het leven. Wij hopen van harte u daar van te kunnen laten genieten.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 36,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

GaultMillau

12 punten

diëten

Dieetwensen vooraf melden, glutenvrij 

 Reviews over Brasserie Joia8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Rinus
22 september 2017
Vernieuwde Joia
Mooie uitgebalanceerde kaart, prima opgemaakte borden en heerlijke smaken. De nieuwe inrichting en de vertrouwde bediening maken de verwachting meer dan waard.


8.6
Gemiddelde
Marsel
31 juli 2017
Lekker
Erg lekker gegeten. Keuze tussen veel lekkere gerechten op de kaart. Prijs is OK, maar de porties zouden wat ons betreft net wat groter kunnen - alhoewel we zeker wel gevuld waren na het Pick-en-Mix menu. Nagerecht zou wat minder ijzig kunnen, vrij compacte massa. Leuk restaurant!


10.0
Gemiddelde
Corina
27 juli 2017
Joia super!
Mijn oud collega en ik spreken ieder jaar af bij Joia. Dit doen we al jaren en de prijs/kwaliteit, de sfeer en service is nog steeds super! Volgend jaar komen we weer!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.