Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenstraat 1, Oudewater52.022175704.87224760Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In een prachtig historisch rijksmonument gelegen in het warme stadje Oudewater, bevindt zich ‘Brasserie Joia’. Dé vermaarde ‘culinaire brasserie’ van het Groene Hart. Een grote voorliefde voor al het moois wat Italië te bieden heeft is duidelijk op te maken uit zowel de menukaart als de wijnkaart.

Maar Brasserie Joia is meer… Brasserie Joia is lunchen, high-tea, vergaderen, lekker borrelen, grote partijen en zakelijke bijeenkomsten. Over al deze mogelijkheden willen we u op onze website graag informeren.

Joia betekent in het Latijns ‘vrolijk’. Natuurlijk ook bekend in het Engels als ‘joy’ en in het Frans als ‘Joie’. Kortom een universeel synoniem voor plezier in de mooie dingen van het leven. Wij hopen van harte u daar van te kunnen laten genieten.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 36,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

GaultMillau

12 punten

diëten

Dieetwensen vooraf melden, glutenvrij 

 Reviews over Brasserie Joia8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
dirk
27 april 2017
mooie gerechten
heerlijk gegeten .nette prijzen van het eten en de wijnen


9.0
Gemiddelde
Reparon
17 april 2017
Geweldige avond
Wij waren ongelooflijk onder de indruk van het verrassingsmenu. Wat een heerlijke combinaties (vooral de inktvisjes en de 'candy on a bone'). Het restaurant zal compleet vol, maar dat deed niets af aan de vriendelijkheid van de bediening. Zij namen echt de tijd voor ons. Wij voelden ons erg welkom! Al met al een geslaagde avond waarvan wij nog lang konden nagenieten. Bedankt en tot snel!


8.0
Gemiddelde
Janna
9 april 2017
Goed en lekker
Vrijdagavond voor de tweede keer gegeten bij Joia. Kaart is veranderd, portie grootte ook. De kleine porties zijn te klein geworden naar mijn mening, de frieten waren als vanouds goed, het wordt prachtig opgemaakt en smaak is prima. Voor matige eters zijn twee kleine porties goed, voor normale eters zou ik 3 adviseren.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.