Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Tienrayseweg 10a, Horst51.471780456.06216788FransNederlandsInternationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Reviews over Restaurant Het Maasdal



8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jan
22 september 2017
Diner met collega's
Diner met collega bedrijven. Perfect verzorgd en erg smakelijk.


10.0
Gemiddelde
Ria
18 september 2017
verrassingsmenu
Prima sfeer, goed eten en prima bediening.. Voor herhaling vatbaar.


10.0
Gemiddelde
Nicole
2 september 2017
Heerlijk gegeten!!!
We hadden een 4 gangen verrassingsmenu. (wowdealbon) Het was allemaal heerlijk! Ook de bediening was erg goed. Prettige sfeer in het restaurant. Echt voor herhaling vatbaar!


9.0
Gemiddelde
Lars
31 augustus 2017
Verjaardagsetentje
Ondanks de regen hebben we heerlijk buiten gegeten. Bediening kwam met een grote glimlach naar buiten om ons te bedienen ondanks de stortregen. Wij wilden zelf niet naar binnen. Verrassingsmenu was super! We hebben echt genoten!


8.3
Gemiddelde
Gerrie
28 augustus 2017
Heerlijk gegeten weer
Het eten was weer heerlijk



Reviews op dinnersite.nl

gerrie28, leunen
28 mei 2017

heerlijk gegeten daar gisteravond


Til Janssen, Helden
9 april 2017

06-04-2016 overheerlijk gegeten. Tafels zagen er zeer uitnodigend uit. Borden waren fraai opgemaakt. Bediening was erg vriendelijk. We komen zeker terug!!


kul
29 september 2016

onverwachts hier terecht gekomen en niet gereserveerd. Er was geen plaats vrij, er werd ons gevraagd om even op het terras te gaan zitten. Er werd een plaatsje gereed gemaakt. we hebben heerlijk in alle rust gegeten.


Jjg, Venray
11 juli 2016

Heb met vrienden gegeten, heerlijk buiten onder overdekking gezeten, mijn tournedo met pepersaus was meer dan geweldig, mooie portie, niet overdone, de andere drie gasten hebben ook heerlijk genoten. De prijs kwalteitverhouding is prima. Chapeau. Op naar een volgende keer.


Lemmen, Horst
15 februari 2016

Heerlijk gegeten op 14 februari 2016 op Valentijnsdag en alles naar wens. Maar vooral het extra bij frietjes de sat├Ę en uitjes \"\"HEERLIJK\"\" Nogmaals bedankt en tot ziens!!! Vooral een extra pluimpje aan het personeel en Max de Chef uiteraard. Jan & Anny uit Horst


ELs messing, Venlo
3 februari 2016

Wij verheugen ons op het prachtige valentijns diner.Het staat er allemaal zo mooi op en de prijs is niet hoog. Wij zijn gewend in het Maasdal lekker te eten maar hier kunnen wij niet op wachten. Ik wil graag reserveren. Els en Theo Messing
  • Restaurant Het Maasdal, Horst - 6 feb 2016

    Bedankt voor deze mooie review. We zullen zorgen dat er een tafeltje voor u klaar staat. Graag tot zondag. Met vriendelijke groet, Het Maasdal Team.


Janny Baars, Venray
18 november 2015

Gezellig restaurant met hele vriendelijke, persoonlijke bediening. Het eten, dat gezellig wordt opgediend, is er voortreffelijk. De prijzen zijn er ten opzichte van de kwaliteit van het eten zeker niet hoog.


wwm, Tegelen
18 november 2015

We waren met zijn drietjes. We hadden dit restaurant uitgekozen om, in verband met de 65e verjaardag van mijn echtegenote, lekker ontspannen, gezellig en vooral heerlijk te gaan eten. Jullie hebben het helemaal waargemaakt. De sfeer en ambiance gewoon super. Het eten smaakte voortreffelijk, zeer goed en vooral met zorg bereid. Personeel zeer attent en vriendelijk. De kok verdiende een pluim. Heel verassend was het dat het dessert werd opgediend met een schitterende verassing voor mijn jarige echtgenote. Beslist een aanrader en we zullen zeker terugkomen.






Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.