Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gemeentebroek 6, Meerssen50.874731405.76205960Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Pannenkoeken

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, kindermenu, speeltuin 

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Uitspanning De Nachtegaal bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Uitspanning De Nachtegaal8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Maurice
10 juli 2017
De nachtegaal: een aanrader
Ondanks dat het gehele terras vol zat op deze mooie zondagnamiddag, en het voor de bediening aanpoten was, werden wij weer vriendelijk welkom geheten en naar onze plaats gebracht ( binnen ) Niet lang na onze bestelling kwamen onze voorgerechten al. Heerlijk! Daarna de hoofdgerechten die eveneens weer goed smaakten. Geen hoogstaande poespas, maar normale gerechten en ruime porties. Hierna nog ruim twee uur buiten op het terras nagenoten van een heerlijk drankje, terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaakt hebben. Zeker weer voor herhaling vatbaar !


8.0
Gemiddelde
Jules
7 juli 2017
Afsluitend etentje met collega's
Na een trainingsdag hadden we deze locatie gekozen om de dag gezellig af te sluiten. In een gemoedelijke setting wordt je gastvrij ontvangen. Prijskwaliteit verhouding is goed en de bediening heeft aandacht voor de gasten. Het eten en drinken wordt in een vlot tempo uitgeserveerd. Een fijne plek om te vertoeven aan de bosrand en zeker voor wandelaars en fietsers. Zeker voor herhaling vatbaar.


8.3
Gemiddelde
Peter
28 juni 2017
Leuk restaurant, goede bediening, keuken redelijk
Diverse keren hier gegeten in juni 2017. Altijd een gezellige sfeer en een goede, snelle bediening. Eenmaal gereserveerd via internet. Dit gaat eenvoudig en snel, maar ondanks een bevestiging per email bleek de reservering niet doorgekomen bij de receptie. Dit loopt dus langs elkaar heen. De gerechten zijn redelijk van kwaliteit en voldoende, al zijn de samenstelling en de hoeveelheid wisselend. Een gerecht van varkenshaas sat├ę bevatte varkensvlees, maar zeker geen varkenshaas. Ook de hoeveelheid vis in het hier populaire gerecht vispotje wisselt van dag tot dag. Ondanks deze aanmerkingen toch een prima gelegenheid om te gaan uit eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.