Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Midstraat 54, Joure52.967930805.79473920Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Jouster Tour is gelegen in Joure. Puur, eerlijk en creativiteit speelt hier en zijn de sleutelwoorden binnen het restaurant

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Johan Schotanus

sommelier:

Johan Schotanus

gastheer/vrouw:

Diana Thijsseling

GaultMillau

13 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Jouster Toer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Jouster Toer8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Jan
12 augustus 2017
Feest van smaken
Zeer smaakvol ingericht, kleinschalig restaurant (circa 12 tafels). Bijzonder vriendelijk, relaxed en kundig personeel. We zitten met voldoende privacy en toch met zicht op de open keuken. We kozen voor het 5-gangen verrassingsmenu. De opbouw van de gangen was zeer goed. De smaken van de gerechten en de door Johan Schotanus geselecteerde wijnen uit het arrangement sloten uitstekend op elkaar aan. De wijnkeuze was gedurfd, verrassend en verrukkelijk. Geen gehaast, geen gewacht. Perfecte timing tussen de gangen. Als enige advies zou ik zeggen: maak ook werk van de friandises, die vielen namelijk een beetje uit de toon bij alle voorafgaande heerlijkheden. Maar dat is een kleinigheid (Al loop je wel met die smaken het restaurant uit!)


8.0
Gemiddelde
Ellie.
9 augustus 2017
geweldig
het was gezellig, sfeervol. goede uitleg van de bediening. het eten bijzonder en smaakvol. Pluspunt: uit eigen regio!


9.0
Gemiddelde
Marja
5 augustus 2017
Prima restaurant
Via Tripadvisor hier terecht gekomen. Gekozen voor het 5 gangenmenu met wijnarrangement. Heerlijk gegeten, gerechten mooi in balans en smaakvol opgemaakt op het bord. Wijnarrangement prima maar was wat standaard, had iets spannender gekund. Zeer vriendelijke en gastvrije bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.