Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Midstraat 54, Joure52.967930805.79473920Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Jouster Tour is gelegen in Joure. Puur, eerlijk en creativiteit speelt hier en zijn de sleutelwoorden binnen het restaurant

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Johan Schotanus

sommelier:

Johan Schotanus

gastheer/vrouw:

Diana Thijsseling

GaultMillau

13 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Jouster Toer bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Jouster Toer9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Rob
19 juni 2017
Uitstekend eten in een levendige sfeer en met een...
Een uiterst levendig restaurant met uitstekend eten en een zeer voorkomende bediening, die elke speciale wens serieus neemt en uitvoert.


8.0
Gemiddelde
Wim & Cécile
17 juni 2017
kwaliteits toeristenmenu
In een klein plaatsje als Joure verwacht je niet 2 seer goede restaurants op steenworp afstand van elkaar. Dit restaurant is niet van de snelle biefstuk met frites, maar heeft een mooi menu. Wij waren onder de indruk van de carpaccio met eendeleverkrullen en truffelmayonaise; de min of meer heldere aspergesoep (zie je niet zo vaak) mocht er ook wezen, en het scholletje met schuim van mul was prachtig gebakken. Een en ander begeleid door een smaakvolle mooi bleke Provence rosé en onze avond was gemaakt. De rekening viel voor de geboden kwaliteit mee.


9.3
Gemiddelde
Annette
12 juni 2017
dineren 11 juni 2017
Zoals altijd hebben mijn man en ik uitstekend gegeten bij de Jouster Toer. Het is sinds jaren ons favouriete restaurant. De prijs/kwaliteitsverhouding kan niet beter! De meeste ingrediënten die de Jouster Toer gebruikt komen van Friese bodem. En alles zo vers mogelijk! Voor de prijs van 39 euro hebben we een vier gangen verrassingsmenu genoten. We hebben o.a. bot gegeten dat de dag ervoor gevangen is. Ook zijn de borden prachtig opgemaakt. Een palet van diverse kleuren en smaken op je bord. En als je twee of meerdere smaken combineert, smaakt het perfect samen! Het dessert bestond onder meer uit dagvers aardbeienijs met gemarineerde stukjes aardbei en een drop- en aardbeiensaus. Zoals altijd was alles perfect bereid! Bij het diner heb ik een wijnarrangement genuttigd dat op het verrassingsmenu was afgestemd. Twee heerlijke witte wijnen en een rode in royale glazen en twee dessertwijntjes ter afsluiting die zeer goed pasten bij de smaken op ons bord. En dat allemaal zonder pretenties. De Jouster Toer is een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.