Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariastraat 31-33, Utrecht52.090464305.11711550InternationaalEetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het centrum van Utrecht bevindt zich café-restaurant Uitspanning Boslust. Zij opende haar deuren in 1984, en is sindsdien een begrip in de stad. Binnen een informele, kleurrijke sfeer kunt u heerlijk lunchen, dineren, borrelen of gewoon een koffie drinken. Wij hebben een breed scala aan lekkere bieren, mooie wijnen, heerlijke cocktails, shakes en verssappen.

De open keuken kenmerkt de sfeer van het restaurant; open voor iedereen. Naast de klassiekers (saté a la Boslust, wie kent hem niet?) zijn er altijd de wisselende (internationale) gerechten van de dag. Deze zorgen voor een constante variatie naast onze menukaart.

Keukens:

Internationaal, Eetcafé

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

openbaar vervoer

Bus: 22

 Reviews over Uitspanning Boslust8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Merel
21 juli 2017
Zoals altijd heel goed!
We werden heel snel geholpen, waren zelf nogal langzaam met bestellen en kregen iedere keer zeer snel ons eten. Het was ook nog eens heerlijk en heel fijn dat er genoeg groenten bij zaten.


10.0
Gemiddelde
Stéphanie
21 juli 2017
Het is steeds heerlijk in de "Uitspanning Boslust"
Even enkele aanraders: hun nachos, de guacamole en de kaasfondue. Steeds zeer vriendelijk personeel en heerlijk smakelijke schotels. Het is er fijn vertoeven gezien de gezelschapspellen die er kunnen gebruikt worden. Gewoon gaan en het zelf eens uitproberen zou ik zeggen. Wel even waarschuwen: eens gegaan, zal je steeds terugkeren!


9.3
Gemiddelde
Stéphanie
21 juli 2017
Gezellig, heerlijk en rustig ontbijten/lunchen/dineren
Het is heerlijk om hier te zijn. Tijdens een heerlijke drink kan men een spelletje meepikken. Lekker en vers eten staan centraal. De bediening is heel vriendelijk en attent net als de eigenaar van het etablissement. Doe zo verder mensen. Jullie zijn sinds onze tweede keer ons vast adres wanneer we naar Utrecht komen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.