Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Nieuwedijk 37, Oirschot51.539317705.28298710Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Aan de rand van Oirschot in een landelijke omgeving vindt u Pannenkoekenhuis De Rode Haktol.

Een pannenkoekenhuis midden tussen de weilanden en boerderijen; afgelegen maar voor de bezoeker van de Brabantse Kempen toch centraal. Want behalve tegen het pittoreske Oirschot, ligt het pannenkoekenhuis vlak bij het natuurgebied 'de Kampina'.

Na een fiets- of wandeltocht door dit fraaie natuurgebied met z'n vele vennen vormt een bezoek aan pannenkoekenhuis De Rode Haktol een prettige en vooral ook lekkere afsluiting.

Vroeger was het een koeienstal welke later verbouwd is tot pannenkoekenhuis en uitgebreid met serre.

Wij bieden plaats aan 170 personen en hebben een terras voor ongeveer 85 personen.

Op de menukaart staan ongeveer 240 soorten pannenkoeken en voor de kinderen zijn er speciale kinderpannenkoeken met een leuke verrassing.

Ook zijn er verschillende soepen, pasteitjes en diverse soorten ijs. Tot 16.00 uur serveren wij uitsmijters, stokbroodjes en huzarensalades.

Bij ons pannenkoekenhuis is een kinderboerderij waar de kinderen zich met de dieren kunnen vermaken. Ook is er een een trampoline en een speeltoestel met glijbaan en schommel. Binnen is een lego- en videohoek.

keuken:

Pannenkoeken

 Reviews over Pannenkoekenhuis De Rode Haktol8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Ger
5 september 2016
gezellig, lekker, huiselijk
De bestellingen werden vlotjes verwerkt, echt niet lang hoeven te wachten, het was lekker het was goed ruime keus. Een klein na deeltje de tafeltjes stonden best wel dicht op elkaar weinig in en uit stap ruimte.


10.0
Gemiddelde
Jolande
4 september 2016
Een gezellige en lekkere afsluiting van ons personeelsuitje
Mocht het mooi weer zijn, kunnen we dan met 24 personen buiten eten was onze vraag bij het reserveren. Hoe blij waren we toen we inderdaad 24 gereserveerde plaatsen op het terras zagen, uitnodigend in het avondzonnetje. Flexibele bediening die het helemaal niet erg vond om met een paar tafels te schuiven zodat we nog gezelliger konden zitten. Bediening erg aardig, in voor een grapje en klantvriendelijk. Mooi dat we nagenoeg gelijktijdig met 24 mensen aan een pannenkoek zaten. Zegt iets over de timing in de keuken. Al met al een groot compliment aan het team van de Rode Haktol. Ga zo door!


9.3
Gemiddelde
andre
29 augustus 2016
Lunch
zondag met onze oldtimerclub een lunch genomen (46 personen).Alles prefect verlopen zoals op voorhand besproken.De porties waren wel wat groot uitgevallen maar alles vers en mooi gepresenteerd.Kortom een AANRADER aan allen die dit lezen Dank en groeten andre van campenhout (voorzitter vlaams brabantse oldtimer club)(belgie)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland