Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters bij uitstek hét Grand Café van Groningen.

Dit Grand Café is niet alleen de naamgever voor de hele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een gezellig hapje of drankje, daar woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt. Gasten worden in dit Grand Café door de kundige obers bediend in een van de vele karakteristieke banken of nissen.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Drie Gezusters bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Drie Gezusters7.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Jan Dijk
17 januari 2017
Snacks tbv borrel
Tbv een feest 1500 last-minute borrelhapjes geregeld. Dit is zeer adequaat opgepakt en uitgevoerd. Bovendien waren de snacks van een bijzonder goede kwaliteit.


7.3
Gemiddelde
Arjan
3 januari 2017
Prima.
Een gezellig restaurant waar het zelfs op maandagavond gezellig druk was. Het diner was prima maar zeker prijzig te noemen.


1.0
Gemiddelde
Diederik
2 januari 2017
Wat een afknapper
Reserveren voor zaterdag 31 december om 20.30., Lekker lang tafelen en naar de grote markt voor het vuurwerk. Blijkt om 21.00 de keuken dicht te gaan en gaat de hele tent in de ombouw voor een oud en nieuw feest. Slecht gecommuniceerd! We hebben dus niet gegeten. Onze indruk: Het zal hun een biet schelen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.