Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters bij uitstek hét Grand Café van Groningen.

Dit Grand Café is niet alleen de naamgever voor de hele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een gezellig hapje of drankje, daar woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt. Gasten worden in dit Grand Café door de kundige obers bediend in een van de vele karakteristieke banken of nissen.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Drie Gezusters bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Drie Gezusters7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.7
Gemiddelde
sil
23 oktober 2016
Super service
Geweldig lekker gegeten! Super vriendelijke en snelle bediening. Zeker een aanrader!


7.0
Gemiddelde
ji
20 oktober 2016
leuk
lekker eten


3.7
Gemiddelde
Ilse
19 oktober 2016
Lekker eten, slechte service
Al een aantal jaren komen wij voor de meest gezellige feestjes naar de Drie Gezusters. Daarom waren we nu wel benieuwd hoe het zou zijn om daar te eten. Gereserveerd via Couverts! Bij binnenkomst mochten we ons eigen plekje uitzoeken, wat wij prettig vinden omdat we liever op een rustig plekje zitten. Toen ons drankje werd opgenomen, wist de serveerster niet welke wijn we bedoelden. Wel boodt ze ons een karaf water aan. Daarna duurde het erg lang voordat ze ons bestelling voor het diner kwam opnemen. Vrij snel daarna werd mijn carpaccio gebracht. Ik heb daarna nog 15 minuten zitten wachten totdat de salade van mijn vriend werd gebracht. Serveerster zag dit pas na 10 minuten en zei toen dat de keuken het voorgerecht had gezien als een hoofdgerecht. Lijkt me toch dat je je eigen menu wel kent? Eten was heerlijk, maar een beetje flauw. Er stond geen peper- en zoutstel op tafel, wat ons erg tegenviel. Na ons voorgerecht werd het hoofdgerecht na 15 minuten gebracht, wat goed was! We hadden beide een speciale hamburger, die erg lekker was. Maar toch weer een beetje flauw. Ook de fruitvliegjes die door het hele restaurant vliegen, maakt het niet smakelijker... Toen wij het hoofdgerecht op hadden hebben we ongeveer nog een half uur met de borden voor onze neus gezeten. De bediening liep gewoon langs maar keek niet naar ons. Uiteindelijk geroepen dat wij graag nog een dessert wilden eten. Deze werd opgenomen door een vriendelijke man, die het menu niet uit zijn hoofd kende en niet precies begreep wat we wilden eten. Daarna nog 20 minuten op ons dessert gewacht, gelukkig was dat het wachten waard! Na ons dessert wilden we graag afrekenen. Het duurde ook erg lang voordat we de rekening konden vragen. Uiteindelijk kwam niemand met een pinapparaat, dus liepen we richting de kassa. Toen werden we halverwege door de vriendelijke meneer tegengehouden en hebben we midden in het gangpad moeten afrekenen. Al met al hebben we er 3 uren gezeten en vooral zitten wachten. Het eten was heerlijk, maar de service was bijzonder slecht. We blijven komen voor de feestjes, maar zullen vanwege deze ervaring er nooit meer eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland