Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters bij uitstek hét Grand Café van Groningen.

Dit Grand Café is niet alleen de naamgever voor de hele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een gezellig hapje of drankje, daar woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt. Gasten worden in dit Grand Café door de kundige obers bediend in een van de vele karakteristieke banken of nissen.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Drie Gezusters bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Drie Gezusters7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Nolly
2 september 2017
Uitstekend
We zaten binnen op een warme avond en bereidden ons dus voor op lange wachttijden. Dat viel alles mee. Moet gezegd dat we met z'n zessen waren en bepaald niet zonder gespreksstof zaten Opvallend was dat "onze" ober zich wel kwam verontschuldigen over het feit dat het wat langer kon duren dan normaal. Eten en bediening waren uitstekend.


8.0
Gemiddelde
Pieter
18 juli 2017
Gezellig groot terras
Mooi groot terras, gezellige bediening in hartje Groningen aan de Grote Markt!


10.0
Gemiddelde
Marcelle
9 juli 2017
Super gezellige middag!
We hadden smiddags een cocktailworkshop in de tikkiebar bovenin de drie gezusters en dat was echt super leuk. Voor maar €22,50 per persoon kreeg je echt veel en hebben we een super leuke middag gehad. De barman was heel gezellig!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.