Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters bij uitstek hét Grand Café van Groningen.

Dit Grand Café is niet alleen de naamgever voor de hele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een gezellig hapje of drankje, daar woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt. Gasten worden in dit Grand Café door de kundige obers bediend in een van de vele karakteristieke banken of nissen.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Drie Gezusters bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Drie Gezusters7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Irma
17 februari 2017
Lekker eten.
Heerlijk gegeten.


7.0
Gemiddelde
Fraukje
15 februari 2017
Diner voor twee
Wij zijn afgelopen vrijdagavond gaan dineren bij de Drie gezusters. Leuke sfeer. Ik had de slibtongfilet die erg lekker was, de varkenshaas saté van mijn man was erg droog. Ook de extra frietjes die we bestelden kwamen niet aan. De bediening loste dit aardig op door ons een gratis kop koffie en thee aan te bieden. Opvallend was dat het personeel ons snel weg wilden hebben (er stonden mensen klaar; te wachten bij onze tafel) en de bediening stond vooral met elkaar te dollen en met de rug naar de klanten.


7.6
Gemiddelde
Peter
14 februari 2017
Chill
chill


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.