Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Groningen en De Drie Gezusters zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gelegen in het Stadshart van Groningen kun je wel stellen dat De Drie Gezusters sinds de jaren 70 hét Grand Café van Groningen is.

Het verhaal gaat dat de drie dochters van Peter Stuyvesant, voormalig bestuurder van New York, niet konden aarden in de Victoriaanse tijd door de strenge fatsoensnormen en het conservatisme. Op een goed moment namen de drie dochters hun intrede in het statige steenhuis op deze plek, dat reeds dateert uit het jaar 1225. Aan de voet van d’Olle Grieze maakten zij destijds al kennis met de echte Groningse gastvrijheid. Sindsdien is er veel gezelligheid te bekennen in ons karakteristieke pand aan de Grote Markt en dat is door de jaren heen nooit veranderd. Met respect voor onze rijke historie eren wij de drie zusjes vandaag de dag nog steeds en draagt ons Grand Café vol trots de naam De Drie Gezusters.

Zowel binnen in ons sfeervol ingerichte Grand Café als buiten op ons verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, lunch, diner en een lekkere borrel!

keuken:

Grand Café

reserveren:

niet noodzakelijk

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisa

Talen menukaart:

Nederlands, English, Deutsch

Divers


WIFI aanwezig
honden toegestaan

 Reviews over Restaurant De Drie Gezusters - Grand Café & Terras7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Pim
1 oktober 2017
Ontvangst en verzorging was top geregeld!
Super gezellig geborreld en gefeest tot in de kleine uurtjes! Perfecte sfeer! Bedankt voor een heerlijk en eerlijk avondje uit!


8.6
Gemiddelde
Marie
22 september 2017
Super gezellug
Heerlijk gegeten in supergezellig restaurant


8.6
Gemiddelde
Nolly
2 september 2017
Uitstekend
We zaten binnen op een warme avond en bereidden ons dus voor op lange wachttijden. Dat viel alles mee. Moet gezegd dat we met z'n zessen waren en bepaald niet zonder gespreksstof zaten Opvallend was dat "onze" ober zich wel kwam verontschuldigen over het feit dat het wat langer kon duren dan normaal. Eten en bediening waren uitstekend.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.