Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 35, Groningen53.218473006.56830400Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafond met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters bij uitstek hét Grand Café van Groningen.

Dit Grand Café is niet alleen de naamgever voor de hele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een gezellig hapje of drankje, daar woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt. Gasten worden in dit Grand Café door de kundige obers bediend in een van de vele karakteristieke banken of nissen.

keuken:

Grand Café
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Drie Gezusters bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Drie Gezusters7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ingrid
21 juni 2017
Kruising tussen eetcafé en restaurant
Gezellig, voor elk wat wils; wbt zitgelegenheid en ambiance. Keuze uit pasta, vis of vlees, vegetarisch. Lunch en borrelhapjes, kaasplankjes en nagerechten. Wij zijn er al vaak geweest en als we weer in Groningen zijn, gaan we naar de 3 zusjes. Terrassen met theaters: heerlijk. Service: prima


6.6
Gemiddelde
Jasper
19 juni 2017
Zonde
Vriendelijk personeel en goed eten. Gaat echter helaas veel fout. Ik bestelde in de middag een grote jus en kreeg na lang wachten een kleine jus (stond gelukkig ook als klein op de rekening). De soep kwam zonder lepel. Uitsmijter zonder peper- en zoutvaatjes. In de avond met een groep wezen eten. Er werden 2 gerechten te weinig opgediend. Die gerechten moest toen nog snel gemaakt worden. Ook ontbraken er meerdere ingrediënten bij de gerechten die wel op het menu stonden. Bij navraag werden ze nog toegevoegd. Zonde.


7.6
Gemiddelde
E.
17 juni 2017
Gezellig
Gezellige avond


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.