Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Uilenburg 2, Den Bosch51.688733905.30005260Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Gelegen in het oude, gezellige stadsgedeelte de Uilenburg en op loopafstand van het NS-station vindt u Auberge de Veste. Het is één van de meest sfeervolle restaurants van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch.

Eigenaar en gastheer van Auberge de Veste is Ruben Coonen. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Met deze ervaring, een service gerichte instelling en een gedegen productkennis gaat hij uw middag of avond tot een memorabele maken.

Uw chef-kok weet met dagverse en seizoensgebonden producten overheerlijke gerechten te bereiden. Zijn combinaties zijn soms wat gedurfd, maar altijd van een hoog niveau. Heeft u persoonlijke voorkeuren, dan zullen wij daar altijd rekening mee houden.

Met trots vermelden wij dat we in de Michelin gids van 2009 en 2010 bekroond zijn met een Bib Gourmand voor "een goede prijs-kwaliteit verhouding"en een druiventrosje voor "een bijzonder interessante wijnkaart". In 2011 staan we ook vermeld in de Gault Millau met 13 punten.

U kunt uw bezoek aan ons restaurant combineren met bijvoorbeeld een vaartocht over de Binnendieze, een bezoek aan de Sint Janskathedraal of het Noord-Brabants Museum.

Op woensdag zijn wij gesloten. In overleg kunnen wij openen op woensdag voor gezelschappen vanaf 20 personen.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 45,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Chefkok:

Glenn van Limbeek

sommelier:

Ruben Coonen

gastheer/vrouw:

Ruben Coonen

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaEDC Maestro

Vegetarisch

2 vegetarische gerechten op de kaart

Ambiance

romantisch, klassiek

Muziek

gevarieerd, blues, jazz, klassiek, licht klassiek

Ligging

aan een gracht, in een uitgaanscentrum

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 35 personen, aparte menukaart Meer »

diëten

Dieetwensen vooraf melden, zoutloos, vetarm, caloriearm, koolhydraatarm  Meer »

terras

15 plaatsen, Aan het water  Meer »

 



Reviews over Auberge De Veste



8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Ben
23 september 2017
Gezellig met z'n tweetjes
Op dinsdag de enige gasten voor het diner, maar de Veste is zo intiem dat dat best kan. Ontvangst en service: gezellig, persoonlijk maar zeker niet té. Eten: heerlijk, van "gewone" ingredienten wordt hier toch iets speciaals gemaakt. Hoeveelheden beperkt, je komt hier meer voor de kwaliteit. En het wijnarrangement prima, geen standaardwijnen, maar wat ons betreft mooie keuzes, voor de Bob de helft voor de halve prijs. Voor ons niet de eerste keer, en zeker ook niet de laatste. Prima voor een bijzonder avondje.


8.3
Gemiddelde
Simon
18 september 2017
Wederom subliem
Goed gastheerschap, fantastische smaken in eten en wijn. Even duurde het iets te lang voor we bediend werden maar dat werd ruimschoots gied gemaakt. Aanrader.


9.0
Gemiddelde
A
17 september 2017
Echt genieten
We hebben genoten van charcuterie, amuse, drie gangen menu met bijpassende wijnen. De gastheer stelt je op je gemak en schenkt met veel enthousiasme zijn heerlijke wijnen. Aanrader!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Robert77, Den Bosch
22 juni 2016

Dit restaurant blijft een heerlijke plek om te tafelen en zeker als je buiten kan zitten op, wat mij betreft, het mooiste terras van de stad. Na de amuse, gekozen voor het keuzemenu (3 gangen voor mijn tafelgenoot) en ikzelf een uitbreiding met 1 supplement. Het voorgerecht van parelhoen was heerlijk. Mooie bereiding van het vlees, met daarbij een heerlijke rilette van parelhoen en fijne en vooral pure bereidingen van bloemkool. Het supplement van kreeft met Tom Ka Kai, was heerlijk subtiel en fris. Als hoofdgerecht hadden we beiden gekozen voor lam en het moet gezegd worden: wat was dat vlees (de zadel) mooi bereid! Mals, sappig met een heerlijke saus erbij. Mooi bereid met pure smaken zonder opsmuk. Lam, zoals lam hoort te zijn. Het dessert met aarbei, verjus en chocolade, zorgde er tenslotte voor dat mijn tafelgenoot de chef wilde gaan zoenen. Zo ervan genoten had ze. Top tent met aandacht voor de gasten en heerlijke wijnen die het doorsnee niveau wijnarrangement ver ontstijgen!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.