Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Uilenburg 2, Den Bosch51.688733905.30005260Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Gelegen in het oude, gezellige stadsgedeelte de Uilenburg en op loopafstand van het NS-station vindt u Auberge de Veste. Het is één van de meest sfeervolle restaurants van het Bourgondische ’s-Hertogenbosch.

Eigenaar en gastheer van Auberge de Veste is Ruben Coonen. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Met deze ervaring, een service gerichte instelling en een gedegen productkennis gaat hij uw middag of avond tot een memorabele maken.

Uw chef-kok weet met dagverse en seizoensgebonden producten overheerlijke gerechten te bereiden. Zijn combinaties zijn soms wat gedurfd, maar altijd van een hoog niveau. Heeft u persoonlijke voorkeuren, dan zullen wij daar altijd rekening mee houden.

Met trots vermelden wij dat we in de Michelin gids van 2009 en 2010 bekroond zijn met een Bib Gourmand voor "een goede prijs-kwaliteit verhouding"en een druiventrosje voor "een bijzonder interessante wijnkaart". In 2011 staan we ook vermeld in de Gault Millau met 13 punten.

U kunt uw bezoek aan ons restaurant combineren met bijvoorbeeld een vaartocht over de Binnendieze, een bezoek aan de Sint Janskathedraal of het Noord-Brabants Museum.

Op woensdag zijn wij gesloten. In overleg kunnen wij openen op woensdag voor gezelschappen vanaf 20 personen.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Chefkok:

Matthew Bijster

sommelier:

Ruben Coonen

gastheer/vrouw:

Ruben Coonen

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaEDC Maestro

Vegetarisch

2 vegetarische gerechten op de kaart

Ambiance

romantisch, klassiek

Muziek

gevarieerd, blues, jazz, klassiek, licht klassiek

Ligging

aan een gracht, in een uitgaanscentrum

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 35 personen, aparte menukaart Meer »

diëten

Dieetwensen vooraf melden, zoutloos, vetarm, caloriearm, koolhydraatarm  Meer »

terras

15 plaatsen, Aan het water  Meer »

 



Reviews over Auberge De Veste



8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
jose
15 februari 2017
Fijne cuisine en top service met excellente kennis van wijn
Het was een geweldige ervaring om op ons gemak heerlijk te dineren in Auberge De veste. Onze complimenten aan de chef die een fijne cuisine serveert, de bediening die zeer vriendelijk is maar bovenal de kennis van Ruben, onze host. We raden het restaurant aan, vooral aan mensen die de tijd willen nemen voor een heerlijke avond uit.


7.6
Gemiddelde
Antoine
15 februari 2017
Lekker gegeten
Het restaurant heeft een gezellig item karakter en ligt in een authentiek steegje. Het eten is ronduit goed, hoewel ikzelf toch wel iets meer qua volume zou willen, het is zeg maar niet "veel". Wat ik wel vervelend vond is dat je kunt kiezen uit het aantal gangen zonder te weten hoe of wat. Het lijkt erop dat met iedereen min of meer gelijk begint en het opdienen wordt een beetje afgestemd op het aantal gangen van anderen. Wij hadden bijv. 4 gangen en sommige andere 5 gangen. Bij ons duurde het dan langer tussen de gerechten. Wijn was erg goed en de gastheer en vrouw ook goed. Ik zou het echt willen aanraden maar wel even afstemmen hoe het serveren gaat.


9.0
Gemiddelde
Sebas
15 februari 2017
Subliem
Uitgebreid gedineerd en genoten van een 5 gangen verrassingsmenu.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Robert77, Den Bosch
22 juni 2016

Dit restaurant blijft een heerlijke plek om te tafelen en zeker als je buiten kan zitten op, wat mij betreft, het mooiste terras van de stad. Na de amuse, gekozen voor het keuzemenu (3 gangen voor mijn tafelgenoot) en ikzelf een uitbreiding met 1 supplement. Het voorgerecht van parelhoen was heerlijk. Mooie bereiding van het vlees, met daarbij een heerlijke rilette van parelhoen en fijne en vooral pure bereidingen van bloemkool. Het supplement van kreeft met Tom Ka Kai, was heerlijk subtiel en fris. Als hoofdgerecht hadden we beiden gekozen voor lam en het moet gezegd worden: wat was dat vlees (de zadel) mooi bereid! Mals, sappig met een heerlijke saus erbij. Mooi bereid met pure smaken zonder opsmuk. Lam, zoals lam hoort te zijn. Het dessert met aarbei, verjus en chocolade, zorgde er tenslotte voor dat mijn tafelgenoot de chef wilde gaan zoenen. Zo ervan genoten had ze. Top tent met aandacht voor de gasten en heerlijke wijnen die het doorsnee niveau wijnarrangement ver ontstijgen!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.