Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dolderseweg 85, Den Dolder52.138986105.24235760Indonesisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Onze koks koken met veel liefde de gerechten in ons restaurant. De bereiding van onze gerechten zijn 100% authentiek.

De rijsttafel van Anak Depok is een variëteit van smaken, met verse kruiden en ingrediënten. De bereiding is zeer arbeidsintensief, maar van absolute toevoeging voor uw smaakbeleving.

We bestaan al meer dan 30 jaar en hopen ook u een keer te mogen ontvangen in ons vernieuwde restaurant.

keuken:

Indonesisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Eddy Mahadi

Aangesloten bij

GaultMillau

14 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Anak Dèpok bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Anak Dèpok8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Armand Schins
24 september 2017
Waar eet je het beste Indonesisch? In Den Dolder!
Na zo'n 5 jaar niet naar Anak Depok in Den Dolder te zijn geweest, was het een verrassing wat wij gingen aantreffen. Het was weer geweldig. In de allereerste plaats natuurlijk het eten: subtiel én krachtig gekruid, doortrokken én vers, met een grote variëteit. Zo hoort het. De sfeer eerder chique dan authentiek Indonesisch, maar ook niet té chique. Persoonlijk vind ik dat de inrichting nog iets meer Indonesië mag uitstralen. De service uitstekend. De gastvrouwen spelen goed in op de gasten en houden het laagdrempelig. Toch laten zij enkele steekjes vallen bij het opdienen? Denk aan wie heeft welke drank besteld. En de krupuk en emping moeten wij nog steeds krijgen. Maar als wij ernaar gevraagd hadden, dan was dit zeker alsnog snel opgedient. En met Indonesische charme. Al met al een zeer geslaagde hernieuwde kennismaking. Het gaat geen 5 jaar meer duren dat wij weer terug komen naar Anak Depok.


7.3
Gemiddelde
Cees
19 september 2017
Goed gegeten, duur natafelen
Eten en service niets op aan te merken. Alleen het natafelen hebben we elders gedaan. We vonden E 12,50 voor een kopje koffie en een glaasje veel te duur. Jammer, anders waren we zeker langer gebleven en hadden we nog flink nagetafeld.


9.3
Gemiddelde
Jan Jelle
19 september 2017
Herniewde kennismaking.
Na meer dan 20 jaar weer een bezoek gebracht aan Anak Depok. De bestelde rijsttafel was zeer uitgebreid en bood de variëteit aan smaken die je mag verwachten. De bediening was snel en uiterst vriendelijk. Zelfs eem glas tjendol, hoewel niet op de kaart, was geen probleem. Wíj komen snel weer eens eten.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Eric, Leusden
1 mei 2017

Heerlijk gegeten. Authentiek Indonesisch en verfijnd. Gezellige omgeving en vriendelijke bediening. Kortom, top!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.