dinnersite.nl, de complete restaurantgids van Nederlanddinnersite.nl, de complete restaurantgids van Nederlandlang leve de koning!
uit eten begint op dinnersite.nl
je bent niet ingelogd
                                 uitgebreid zoeken »
koningsdag

Hieronder een selectie van het aanbod van restaurants die in 2009 opgenomen waren in uitgelicht.

De Nachtegaal, Lisse
Komt u ook genieten van ons Oranjediner op Koninginnedag?! Neem dan de kinderen gerust mee want ook zij profiteren van deze koninginnedag, met een gratis kindermenu. Dit menu bestaat uit frites, frinkandel, kroket of kaassouffle en natuurlijk mayonaise, ketchup en appelmoes! Met vermaak voor de kinderen! Zij worden bezig gehouden met verschillende spellen, kleuren, knutselen en dergelijke. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling op telefoonnummer: 0252 433020!
(Tekst uit 2009)


Culinaire Werkplaats, Amsterdam
Tafelen met de oranjes
Vier koninginnedag op 'n andere manier. kom tafelen met de oranjes. maak kennis met bekende en minder bekende oranjes. wij hebben 'n aantal oranjes voor je geselecteerd en 'n fantastische metamorfose laten ondergaan. mocht je nog geen oranje fan zijn, dan word je het nu.
Vier koninginnedag op 'n andere manier. wat: 'n bijzondere high T en voor de kids 'n oranje doe.special tijd: tussen 13.00 - 18.00 uur reserveren: 06 54 64 65 76 de oranje high T special bestaat uit hartige & zoetige oranjes, en warme & koude oranjes. de kosten bedragen € 19,50 per persoon, inclusief koffie/thee. kinderen mogen zelf een oranje panpizza maken; kosten € 4,50 per pizza.
(Tekst uit 2009)


Panama, Amsterdam
Queensday will never be the same...
Op donderdag 30 april stroomt heel Nederland massaal naar Amsterdam voor maar 1 ding: John Digweed!!
Ter ere van hare majesteit vereert deze progressivekoning ons land met een extra bezoek aan Panama. John Digweed heeft een onschendbare positie in de wereldtop van de dance verworven. Zijn sets in Nederland zijn schaars te noemen, maar na zes maanden afwezigheid keert hij eindelijk weer terug in zijn geliefde Panama. Al drie keer verwende hij menigeen met een gig in een uitverkochte en uitzinnige Panama. Ook deze editie zijn de verwachtingen weer hooggespannen want eerlijk is eerlijk... de beste deejay ter wereld in Amsterdam, dat is een hoogtepunt waar velen al maanden naar uit kijken.
(Tekst uit 2009)