Amis Saisonnier

Seizoensgericht, eerlijk en vers, het zo veel mogelijk gebruik maken van grondstoffen uit de eigen regio, er is een bijzonder vakmanschap voor nodig om deze combinatie in het restaurant te presenteren. Niet elke kok is in staat om aan die wensen te voldoen. Vandaar dat de redactie van Culinaire Saisonnier een eigen selectie maakte van Belgische, Franse, Luxemburgse en Nederlandse restaurants: Les Amis Saisonnier. Het is niet toevallig dat de restaurants die bij Les Amis Saisonnier zijn aangesloten, in de culinaire gidsen vaak hoog gequoteerd staan. Het zonder concessies volgen van de culinaire seizoenen vereist kennis van zaken, gedrevenheid en vakmanschap. Want niet in elk seizoen is het even eenvoudig om een culinaire topprestatie te leveren met wat land, water en lucht op dat moment aan keukengrondstoffen te bieden hebben.
Bij Les Amis Saisonnier vindt u sterrenrestaurants van grote naam, maar even zeer ook jonge talenten die door de Saisonnier redactie uitvoerig werden gescreend. Vandaar dat onze redactie garandeert: bij Les Amis Saisonnier vindt u uitsluitend zorgvuldig gekozen kersverse grondstoffen op uw bord, zo mogelijk geoogst in de eigen regio. Alle Amis Saisonnier behoren tot de allerbeste restaurants, allemaal zijn ze een omweg of zelfs de reis waard.

Restaurants aangesloten bij `Amis Saisonnier` >>>