Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR
tip:

Amerfoortseweg 86, Hoog Soeren52.232918455.87786794FransBelgisch

toon telefoonnummer

Bezoek de website

Reserveer online   stap 1/2

Powered by seatme

Bekijk beschikbaarheid


review schrijven d·public
Lekker gegeten? Laat het weten!

Overnachten in of bij De Echoput


Hotel Gastronomique De Echoput bevindt zich op de Veluwe, temidden van 11.000 ha wildgebied en bossen van Paleis Het Loo.
Naast lunchen en dineren in Restaurant De Echoput en Bistro Flavours, kunt u nu ook overnachten en vergaderen in het mooie gastronomische hotel. De Echoput is een heerlijk toevluchts- en verwenoord voor met z’n tweeën.
Maar de Echoput is ook bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke en privé gezelschappen. Voor besloten lunches of diners, vergaderingen, seminars etc zijn er verschillende comfortabele ruimtes. Er zijn diverse activiteiten in de omgeving en in combinatie met De Echoput Kook- en Wijnschool.

De 42 luxe hotelkamers, waarvan 6 suites zijn sfeervol ingericht, hebben een prachtig uitzicht op de bomen rond het hotel en zijn voorzien van een balkon, loggia of erker. De kamers zijn o.a. uitgerust met airco, vloerverwarming, LCD tv, laptopsafe, gratis gebruik van mini-bar, riante leestafel, luxe badkamer met separate duo-douche en apart toilet. Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna, fitnessruimte en indoor putting green.

Kijk op onze website www.echoput.nl voor meer informatie over prijzen, hotel-arrangementen en beschikbaarheid. We ontvangen u graag.


Een overnachting boeken bij dit hotel »