dinnersite.nl, de complete restaurantgids van Nederlandkerst special
uit eten begint op dinnersite.nl
je bent niet ingelogd
                                 uitgebreid zoeken »
kerst 2014

Bent u op zoek naar een restaurant waar u het kerstdiner van uw bedrijf, organisatie of afdeling kunt vieren?
Probeer dan onze groepsaanvraag. Geef uw wensen op en wij zorgen dat het bezorgd wordt bij alle relevante restaurants.


Hieronder een selectie van het aanbod van restaurants die dit jaar opgenomen zijn in uitgelicht.Restaurant Sevens !, Oud Ade
Hét familiefeest bij uitstek wordt natuurlijk weer genieten !

Want 1e & 2e Kerstdag is iedereen van jong tot oud van harte welkom in restaurant Sevens ! en de sfeervolle zalen van de Meerhoeve. Van binnen en buiten is onze oud-Hollandse boerderij geheel versierd en verlicht en doet denken aan een schilderij van Anton Pieck, de kadootjes liggen klaar onder de flonkerende Kerstboom en de Kerstman heet iedereen hartelijk welkom bij: De Kerstbrunch, Het Kerstmatinee en Het Kerstdiner.

Kinderen van harte welkom bij brunch & matinee: aantrekkelijke prijzen en entertainment !.
Grote familie? Onze zaal 't Voorhuis is exclusief te reserveren tijdens brunch en matinee voor gezelschappen vanaf 20 gasten!Restaurant & bar Waves at the Kurhaus, Den Haag
Kerst en Oud en Nieuw in het Kurhaus.

De feestdagen in het Steigenberger Kurhaus Hotel staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen, culinaire verrassingen en eigentijdse gastvrijheid in een historische ambiance. Geniet samen met familie en vrienden van feestelijke brunches, kerstdiners, high tea's, luxe overnachtingen en speciale feest arrangementen in een sprookjesachtig decor.

Wanneer u de indrukwekkende Kurzaal binnenstapt, ontnemen de magnifieke fresco’s op het plafond daterend uit 1904, u de adem. Een spannend contrast hierop is de moderne decoratie en levendige atmosfeer van het Kurzaal Restaurant.

Voor onze "jongste" gasten hanteren wij aangepaste prijzen.Restaurant Matías, Amsterdam
Vier uw kerstdagen in een heerlijke Mexicaanse sfeer bij Matías!

Wij zijn beide kerstdagen geopend! Tijdens deze dagen hanteren wij gewoon het a la carte menu. Dus geen dure exotische menu's, maar gewoon de heerlijke gerechten met de normale prijzen die u van ons gewend bent.

Matías is tevens zeer geschikt voor grotere groepen. Kom langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol!Restaurant Chicano's, Amsterdam
Vier uw kerstdagen in een heerlijke Zuid Amerikaanse sfeer bij Chicano's!

Wij zijn beide kerstdagen geopend! Tijdens deze dagen hanteren wij gewoon het a la carte menu. Dus geen dure exotische menu's, maar gewoon de heerlijke gerechten met de normale prijzen die u van ons gewend bent.

Chicano's is tevens zeer geschikt voor grotere groepen. Kom langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Restaurant Rancho VII Argentinian Grill, Amsterdam
Vier uw kerstdagen in Argentijnse sfeer

Bij Steakhouse Rancho Korte Leidsedwarsstraat 101-103 te Amsterdam kunt u van de a la carte kaart met 2 personen een 3-gangenmenu kiezen inclusief een fles wijn ( rode wijn, witte wijn of rose) voor slechts € 55,-

Voor groepen groter dan 10 personen geldt nog eens een extra korting!!

Gasten die via dinnersite reserveren ontvangen ook nog een leuk kerstcadeau. Print uw reservering en neem deze mee.

Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol.Belgisch Restaurant Lieve, Amsterdam
Kerstmis bij Lieve.

Zoals u van ons al bijna 25 jaar gewend bent, pakken wij ook dit jaar weer ouderwets gezellig uit met de feestdagen.
De dagen worden weer gevuld met een overdaad aan Bourgondische heerlijkheden en een ontspannen ambiance.

Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen; naast deze menu’s zijn er in elke sfeer ook 100% vegetarische menu’s beschikbaar. Andere specifieke dieetwensen kunt u ook bij ons kwijt.

Om uw kerstdiner te reserveren vragen wij u om per telefoon of email contact met ons op te nemen. Wij zijn vanaf 14:00 telefonisch bereikbaar!Restaurant Kasteel Montfoort, Montfoort
Een sprookjesachtige kerst bij Kasteel Montfoort.

Bij Kasteel Montfoort beleeft u het ultieme kerstgevoel gecombineerd met culinaire gerechten. Dit prachtige kasteel met haar sprookjesachtige entourage biedt volop mogelijkheden op kerstavond, eerste, tweede én derde kerstdag. Eerste en tweede kerstdag kunt u ’s middags, samen met uw familie, genieten van een heerlijke kerstbrunch tussen 11.30 en 15.00 uur en ’s avonds vanaf 18.00 uur van een speciaal kerstmenu. Ook op kerstavond en derde kerstdag kunt u ons speciale Kerstmenu nog gebruiken. Ook voor een zakelijk Kerstdiner of een nieuwjaarsborrel kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via en vraag naar de mogelijkheden. Bezoek ook onze nieuwe website! http://www.kasteel-montfoort.nl/ Voor vragen/informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kasteel-montfoort.nl of 0348-472727Restaurant Zuiver, Utrecht
Vier Kerst bij Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd!
Restaurant Zuiver is op 1e Kerstdag geopend voor brunch en diner, kerstavond en 2e Kerstdag zijn wij gesloten. Gezien de verwachte drukte verzoeken wij u vriendelijk tijdig te reserveren via of 030 23 83 233 ofutrecht@zuivergastvrij.nl Voor zowel de brunch als het diner is reserveren verplicht.
Zie onze restaurant pagina voor het kerstmenu.Bistro Belle, Oud-Zuilen
Kerst bij Restaurant Belle.

Een sfeervolle, gezellige en culinaire Kerst viert u bij Restaurant Belle. Het restaurant is prachtig versierd en wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen! Eerste Kerstdag ben u voor een feestelijk kerstbrunch of kerstdiner van harte welkom in ons restaurant. Tweede Kerstdag ontvangen wij u graag vanaf 18 uur voor een heerlijk kerstdiner.
Gezien de verwachte drukte verzoeken wij u tijdig uw tafel te reserveren via ons reserveringsformulier op de website, per mail of bel 030 2441790.
Het team van Restaurant Belle kijkt uit naar uw komst en wenst u hele fijne kerstdagen en een gezond 2015.Restaurant Down Under, Nieuwegein
Vier kerst bij Down Under

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie.

Geniet deze Kerst met familie en/of vrienden van een heerlijke kerstbrunch, feestelijk kerstdiner met live muziek of een gezellige gourmet & kaasfondue in onze winterse beachclub. Voor onze "jongste" gasten hanteren wij aangepaste prijzen.

Zie onze restaurant pagina en bezoek het kerstmenu voor het gehele programma.Dorpsbistro Naast de Buren, Groenekan
Gezellig uit eten met kerst?Kom eerste kerstdag bij Dorpsbistro "Naast de Buren" Wij zullen zorgdragen voor een goed verzorgde en gezellige avond in een ontspannen en warme kerstsfeer. Tot ziens bij Naast de Buren.Restaurant Los Argentinos, Amsterdam
Beleef een onvergetelijke Kerst met een heerlijk diner, warme Zuid Amerikaanse gastvrijheid en sprankelende live muziek, a bit(e) of Argentina in Amsterdam!

In het hartje van Amsterdam wacht de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees, verse vis en overheerlijke wijnen een warme en typische Zuid-Amerikaanse gastvrijheid. Los Argentinos is niet zomaar een grill-restaurant of steakhouse, maar een complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance met ieder weekend Latin Live-music!

Waar de gast nog echt in de watten wordt gelegd en onze kok u graag culinair verrast. Neem vast een voorproefje hier en we hopen u snel te verwelkomen voor uw ‘bit(e) of Argentina in Amsterdam!’
Hieronder een selectie van het aanbod van restaurants die vorig jaar opgenomen waren in uitgelicht.Restaurant Kasteel Montfoort, Montfoort
(Tekst uit 2013:)
Een sprookjesachtige kerst bij Kasteel Montfoort.

Bij Kasteel Montfoort is het de hele maand december kerstmaand. Wilt u een kerstdiner of gezellig feest geven met uw familie of vrienden, of een sfeervolle borrel voor uw relaties? Dan is Kasteel Montfoort de ideale locatie voor u.

Ook voor een nieuwjaarsborrel kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op via 0348 - 47 27 27 en vraag naar de mogelijkheden.Restaurant De Uitkijk, Bloemendaal
(Tekst uit 2013:)
Dit jaar bij Restaurant De Uitkijk een mooi en zeer uitgebreid arrangement op eerste kerstdag.

Eerste Kerstdag zijn wij geopend voor een all-inclusive Kerstbrunch, een all-inclusive Kerstlunch en 's avonds voor een mooie en gezellige all-inclusive Kerstdiner-Dansant.

Voor kinderen hanteren wij voor de brunch aangepaste prijzen.

Dit jaar verzorgen wij tevens een zeer uitgebreide kerstcatering voor bij u thuis.

U kunt het complete aanbod duidelijk inzien bij ons kerstmenu op onze restaurantpagina.Restaurant De Poort, De Lier
(Tekst uit 2013:)
Via Diner voor Thuis verzorgt Restaurant de Poort al 18 jaar complete diners en buffetten bij gasten zoals u aan huis.

Dat is wel zo gemakkelijk tijdens de feestdagen. Want juist dan is het een uitkomst wanneer u gebruik kunt maken van eersteklas restaurantproducten. Voor complete informatie bezoek onze website en klik op de link KERSTDINERVOORTHUIS. Laat u inspireren en stel zelf een kerstmenu samen naar eigen wens, of kies voor het complete vijf gangen kerstdiner.

Bestellingen kunnen worden opgegeven telefonisch op nummer 0174-516999 of per email naar info@de-poort.nl. Binnen 24 uur ontvangt u van ons de bevestiging van uw bestelling. Zijn er nog vragen of wensen? U kunt ons altijd bellen voor meer informatie. Als u zorgt voor een Piek in de kerstboom, zorgen wij voor een culinaire Piek aan tafel.Restaurant De Zwaan, Valkenswaard
(Tekst uit 2013:)
Restaurant De Zwaan is beide kerstdagen geopend met een mooi kerstmenu.

Graag nodigen wij u uit voor het a-la-carte "Petit Zwaan kerstdiner 2013" U kunt vanaf 12.00 uur 's middags of 19.00 uur 's avonds hier aan deelnemen, uitsluitend via reservering.

Voor onze jongste gasten ie er een een feestelijk kinder kerstmenu aanwezig voor slechts € 12,50.

Zie via onze restaurantpagina bij het kerstmenu wat wij u bieden.

Restaurant "de Zwaan" ligt midden tussen de prachtige natuurgebieden Malpie en de Plateaux ten zuiden van Valkenswaard (op slechts 3 km afstand van de Kempervennen)Restaurant & bar Waves at the Kurhaus, Den Haag
(Tekst uit 2013:)
Kerst en Oud en Nieuw in het Kurhaus.

De feestdagen in het Steigenberger Kurhaus Hotel staan in het teken van magische kerstsferen, betoverende versieringen, culinaire verrassingen en eigentijdse gastvrijheid in een historische ambiance. Geniet samen met familie en vrienden van feestelijke brunches, kerstdiners, high tea's, luxe overnachtingen en speciale feest arrangementen in een sprookjesachtig decor.

Wanneer u de indrukwekkende Kurzaal binnenstapt, ontnemen de magnifieke fresco’s op het plafond daterend uit 1904, u de adem. Een spannend contrast hierop is de moderne decoratie en levendige atmosfeer van het Kurzaal Restaurant.

Voor onze "jongste" gasten hanteren wij aangepaste prijzen.Restaurant Sevens !, Oud Ade
(Tekst uit 2013:)
Hét familiefeest bij uitstek wordt natuurlijk weer genieten !

Want 1e & 2e Kerstdag is iedereen van jong tot oud van harte welkom in restaurant Sevens ! en de sfeervolle zalen van de Meerhoeve. Van binnen en buiten is onze oud-Hollandse boerderij geheel versierd en verlicht en doet denken aan een schilderij van Anton Pieck, de kadootjes liggen klaar onder de flonkerende Kerstboom en de Kerstman heet iedereen hartelijk welkom bij:
De Kerstbrunch, Het Kerstmatinee en Het Kerstdiner.

Kinderen van harte welkom bij brunch & matinee: aantrekkelijke prijzen en entertainment !.
Grote familie? Onze zaal 't Voorhuis is exclusief te reserveren tijdens brunch en matinee voor gezelschappen vanaf 20 gasten!Hotel-Restaurant De Zoete Inval, Haarlemmerliede
(Tekst uit 2013:)
Tijdens de feestdagen bent u van harte welkom bij De Zoete Inval.

Op onze website staan diverse mogelijkheden om uw Tweede Kerstdag een feestelijke invulling te geven!

Zoals een heerlijke brunch of een mooi uitgebreid kerstbuffet. Maar ook een feestelijk vier-gangen keuzemenu behoort tot de mogelijkheden. Fondue, plaatgril of Bolle Jaap bieden wij u ook weer aan.

Voor kinderen hanteren wij aangepaste prijzen, en tevens heeft u ook de mogelijkheid om te kunnen bowlen.Bistro Belle, Oud-Zuilen
(Tekst uit 2013:)
Vier kerst in de sfeervolle ambiance van Restaurant Belle in Oud Zuilen.

1e kerstdag bent u van harte welkom voor een feestelijke kerstbrunch of kerstdiner in de sfeervolle ambiance van Restaurant Belle.

Chef Frank en zijn team hallen alles uit de kast voor een onvergetelijke kerstdag te zorgen. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er voor de brunch en het diner aangepaste prijzen.

Wat wij u deze dag te bieden hebben kunt u bij het kerstmenu inzien. Ga daarvoor naar onze restaurantpagina.Restaurant Zuiver, Utrecht
(Tekst uit 2013:)
Kerst bij Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver. De open haard brandt, het restaurant is prachtig versierd en wij heten u van harte welkom! Restaurant Zuiver is 1e kerstdag geopend voor een kerstbrunch en een culinair kerstdiner.

Deze kerst overtreffen Chef Richard en zijn team al uw verwachtingen!

Wat wij u deze dag te bieden hebben kunt u bij het kerstmenu inzien. Ga daarvoor naar onze restaurantpagina. Voor een volledige omschrijving van de brunch en het kerstmenu verwijzen wij u naar onze restaurantpagina. Aan kleine kinderen is ook gedacht met het buffet, en een leuke speelruimte met kerstfilm.Restaurant Down Under, Nieuwegein
(Tekst uit 2013:)
Vier kerst bij Down Under in winterse sferen.

2e kerstdag met familie of vrienden genieten van een feestelijke brunch of een heerlijk kerstdiner. Reserveer nu en vier kerst in een bijzondere, winterse ambiance met uitzicht op de Laagravenseplas!

Down Under is deze winter omgetoverd in een waar winters paradijs. Het restaurant is prachtig versierd. Chef Richard bereidt heerlijke winterse gerechten en ons team geeft u een warm welkom.

Bekijk op onze restaurantpagina bij het kerstmenu wat wij u deze dag bieden. 2e kerstdag zijn wij gesloten.