Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR
informatie over restaurants in de regio geldermalsen

Restaurants in geldermalsen


Uit eten in geldermalsen begint op dinnersite. Hier vind je uitgebreide informatie van alle restaurants.

Klik hier voor de lijst van alle restaurants in geldermalsen. Vervolgens kan je zelf verfijnen via het menu aan de linkerkant.

Via de pagina uitgebreid zoeken bieden we je 200 zoekcriteria aan en diverse zoekpaginas. Hieronder staan de populairste beschreven, de rest vind je op de pagina uitgebreid zoeken


.

Beste restaurants: hiervoor gebruiken we gegevens van o.a. Michelinsterren en Lekker. In deze selectie zijn de toprestaurants van geldermalsen opgenomen.

Hightea in geldermalsen: Kies een dag en prijs voor een brunch of high tea in geldermalsen.

Restaurants met terras: uit eten in een tuin of op een terras in geldermalsen? We hebben er een aparte terrasgids voor gemaakt.

Romantische restaurants: Romantisch uit eten in geldermalsen, wij hebben ze niet geselecteerd. Via D-public geven bezoekers aan wat ze van een restaurant vinden. Op elke restaurantpagina kan je ook zelf je stem uitbrengen. Andere categorieën zijn: zakelijk, entertainment en hotspot.

Kindvriendelijke restaurants: Veel restaurants in geldermalsen bieden extra faciliteiten voor (kleine) kinderen. Op dinnersite is een zoekpagina gemaakt met opties als: kleurplaten, ballenbak, speelhoek etc. Kindvriendelijk is ook een D-public categorie.

Glutenvrij: Bij welke restaurants kan je glutenvrij eten in geldermalsen? Let wel op of je dit van te voren moet opgeven.

Andere diëten: via deze zoekpagina kan je zoeken naar restaurants die rekening houden met de volgende dieten: suikervrij, vetarm, caloriearm, koemelkvrij, koolhydraatarm, montigniac, Halal (حلال), zoutloos, Kosher (כשר)


In de buurt
Restaurants op Plattegrond: Boven aan elke resultaten pagina staat een button [Plattegrond]. Klik hierop en je ziet de restaurants op de kaart van geldermalsen verschijnen. Je kan inzoomen en de resultaten verversen zodat nieuwe restaurants verschijnen.

In de buurt: via de geldermalsen City guide kan je zoeken naar restaurants in de buurt van verschillende lokaties in geldermalsen.
Straten: Ook kunt u de straten selecteren in geldermalsen met minstens vier restaurants..

Net geopend: Nieuwe restaurants in geldermalsen vind je op een aparte pagina. Bij de naam staat ook de openingsdatum.

Populairste restaurants: Welke restaurants zijn het best bezocht in geldermalsen? Hieronder zie je de lijst van populairste restaurants van geldermalsen op basis van bezoekcijfers op dinnersite.nl.

Nieuw Oosten City, Geldermalsen
Eten & Drinken, Geldermalsen
Echica, Geldermalsen
Malsen, Geldermalsen
Stegeman Gastronomie, Geldermalsen
Odyssey II, Geldermalsen

Alle keukens van restaurants in geldermalsen

Franse restaurants (3)
Internationale restaurants (2)
Eetcafés (1)
Chinees-Indische restaurants (1)
Europese restaurants (1)
Griekse restaurants (1)
Grand Cafés (1)
Indonesische restaurants (1)